Recensie

Hieronder vindt je de recensie zoals die in februari 2014 in het Yoga Magazine heeft gestaanOverige Recensies van klanten

Recensies over Yin yoga vindt je hier

L: Mijn fysiotherapeut constateerde dat mijn nek en schouders een stuk losser zitten. Ik weet zeker dat dat komt door de yoga. Na zes weken, een paar keer per week les bij Yoga Me, kan ik alleen maar zeggen: had ik dit maar veel eerder gedaan!

L: Doordat ik nu meerdere keren per week yoga doen, hoef ik niet meer naar de fysio. Dat scheelt enorm. Voelt heerlijk. Ik ben meer dan blij.

Marjolein: Rustig zaaltje, fijne lieve persoonlijke en zeer professionele begeleiding.

Ilona: Fijne poweryogales van Estella, er is echt vooruitgang in kracht en soepelheid te merken. 

Tanja: Ik heb jaren lang elk advies om yoga te volgen, om heel uiteenlopende (vaak onzinnige redenen) genegeerd. Nu heb ik onlangs de ‘stoute schoenen’ toch maar aangetrokken. Stress, vermoeidheid en allemaal vage lichamelijke klachten waren de oorzaak…..Had ik maar eerder geluisterd!! Ik volg 2 lessen per week;  poweryoga bij Estella en hathayoga bij Khadija. De 1e is ietwat heftiger qua inspanning, maar dat vind ik juist fijn (incl. de lichte spierpijn de volgende dag J) en de hatha-yoga is echt een cadeautje. Deze 2 uurtjes in de week zijn echte ‘me-uurtjes’ die voor zowel de nodige in- als ontspanning zorgen en dàt dan ook nog in combinatie met de prettige rustige knusse en zeer toegankelijke locatie. Absolute aanrader!

Cora: Yoga Me een plek die rust uitstraalt je komt weer in balans voor elke leeftijd geschikt.

Jessica: Yoga Me is top, ik ben fan! Ga zo door Estella!

Marieke: Yoga Me is voor mij een super fijne plek: rust, een intieme sfeer en een zeer gedreven docente. Een fijne plek om je op te laden!

Sterre (tieneryoga): ik ga altijd met veel enthousiasme naar de yoga op woensdag, kijk er elke week weer naar uit.

Patricia: Heerlijke les vanochtend, zowel inspanning als ontspanning! dank je wel

Arianne: “wat  een aanwinst voor Hilversum-Zuid. Een kleinschalige, persoonlijke yogaschool met een groots aanbod. Voor ieder wat wils.”

Linda:” Mijn rug zat al een paar weken vast. Na een yin yogales voelde dat ineens weer helemaal goed. De les gaf een heel stuk ontspanning waar ik net behoefte aan had. Dank je wel hiervoor”.

Arend: Een uurtje power-yoga samen met Estella is een fijne en ontspannende ervaring. Na de power-yoga beweeg ik toch weer iets soepeler. Estella bedankt! 

Gan: Gisteren weer een les gevolgd van Estella. Mooi ontspannend op mijn leeftijd. Toch wel een uitdaging met al die soepele mensen om je heen. Dat soepele zou in mijn Indiase DNA moeten zietten. Alleen zijn die stukjes niet aktief en dat gaat langzaam ontwaken, hoop ik.

Govinda Kai: Yoga Me is truly wonderful yoga space...!! With good teachers and a great community. Many wonderful things are possible there!!