Fertility yoga

Bij Yoga Me worden al enkele jaren fertility yogacursussen gegeven. In groepsverband en één-op-één. Estella, de docent, heeft begin 2017 de specialisatie fertility yogacoach behaald bij Rika Lukac (schrijfster van het boek Innesteling) en is zeker ervaringsdeskundig als het gaat over "werken aan het vervullen van je kinderwens". 

Hier vind je informatie over de cursus

Ook privélessen behoren tot de mogelijkheden.

In mei 2018 start er weer een cursus. Aanmelden graag zo spoedig mogelijk. Na aanmelding via de mail krijg je een aanmeldformulier toegestuurd. Deze kun je terugsturen. Dit samen met het voldoen van de betaling maakt de reservering compleet. Er kunnen maximaal 10 vrouwen deelnemen. Wil je eerst telefonisch overleg? Schroom niet te bellen.

NIEUW Op vrijdagavond 13 en 20 juli doen we een verkorte cursus van telkens 2 uur (18.30-20.30). Zie voor meer info hieronder.

Lees ook eens dit blog.

 

Yoga Me fertility yogacoach

 

De lange cursus in het kort:

Kosten 95 euro voor het hele blok inclusief handout met theorie en yogaseries en houdingen stap voor stap uitgelegd, inclusief gratis yin yogales, inclusief gratis yoga nidrasessie.  Na betaling is je mat gereserveerd.

Data van de cursus: 18 mei, 1 juni, 8 juni,15 juni en 29 juni telkens van 16.30-17.45 uur. In overleg wordt op een andere dag een sessie yoga nidra sessie (speciaal voor deze doelgroep) aangeboden. 

NIEUW De korte cursus in het kort:

Kosten 60 euro voor het blok van 2 intensieve lessen. Dat is inclusief handout met theorie en yogaseries en houdingen stap voor stap uitgelegd, inclusief gratis yin yogales en in overleg met de groep nog een extra en gratis yoga nidrasessie. Na betaling is je mat gereserveerd.

Data van de verkorte cursus: 13 en 20 juli van 18.30-20.30 in overleg kan er nog een (gratis) extra yoga nidra sessie plaatsvinden. 

Er kunnen maximaal 10 vrouwen meedoen omdat we de groep niet te groot willen en de sfeer prettig willen houden. Yoga-ervaring of een soepel of sterk lichaam is absoluut onnodig. De cursus gaat door bij minimaal 6 vrouwen.  

Fertiliteitsyoga in een paar woorden: je vergroot het gevoel zelf weer grip te krijgen op je leven, je ontspant in dat wat er is, je vergroot je kans op succes, je wordt bewuster van ingesleten patronen, en door yoga in te passen in je (dagelijkse) leven zul je je al snel fitter en gezonder voelen. Ruimte in je lichaam en hoofd zal het leven lichter maken. Hoe lichter, hoe groter de kans dat jij blijft drijven. Ontspanning is en blijft het sleutelwoord. Kijk verder op de website.

Yoga Me is Sponsor van www.kinderwensbloggers.com.

Mijn laatste blog op kinderwensbloggers: http://kinderwensbloggers.com/kinderwens-ogen-estella-derkx/

Estella behoort tot de eerste lichting fertility yogacoaches van Rika Lukac (boek Innesteling). Zij kreeg in het voorjaar van 2017 haar diploma.