Vakantierooster

In de kerstvakantie van 2020 zijn er beide week lessen. Er zijn uiteraard wat minder lessen, maar tegelijk ook wat extra lessen.

Je kunt een kerstvakantie-passepartout kopen om alle online lessen vanaf nu tm 3 januari mee te kunnen doen voor slechts €22,50. 


Overigens zijn door de jouw ook bekende omstandigheden alle lessen alleen online te volgen!! Live via Zoom. Dus ga je op vakantie creëer daar een plek voor jezelf en doe lekker mee!!!

De xl yin op vrijdagavond 18 december stellen we even uit naar andere tijden. Op donderdagmiddag 24 december als de hectiek van het boodschappen doen voorbij is een moment om tot rust te komen in een kerst-yinles van 75 minuten (geen extra kosten). Vorige jaren organiseerde ik dit in de studio en was dat een fantastische manier om de kerst-tijd te beginnen. Nu wordt de uitdaging om dat heerlijke ontspannen gevoel vanuit mijn yogamat thuis naar jouw yogamat in jouw huis te brengen. Ik heb daar alle vertrouwen in. Deze les gaat door vanaf 5 personen.

Het meest actuele rooster vind je op onze Yoga Me-app. Daar koop je ook losse lessen, proeflessen of kaarten. Ook in de kersttijd.

Om aan te melden dien je naar de app te gaan, een account aan te maken, een les of kaart te kopen en je zelf de nodige porties yoga te gunnen. 
Ik denk dat het zeker dit jaar belangrijk is het jaar bewust af te sluiten en een mooie overgang te maken naar een nieuw jaar. Verbinden met jou en je zelf is daarvoor essentieel.