Workshops/ cursussen/events

Onder aan dit rooster staan een aantal workshops maar zeker niet allemaal. Klik in het rooster om op de pagina van de andere workshops te komen. Meedoen? Een mail is genoeg om je aan te melden. Na betaling is je plaats definitief gereserveerd. 

Vooralsnog betaal je onderstaande workshops en events nog niet via de button/tab "boek een les" maar maak je na een bevestingsmail van Yoga Me het bedrag over. Zie de tarievenpagina.

Voor uitleg over de workshops klik je op de naam workshop of je scrolt naar beneden. 


september

vrijdag

6 sept

12.00 - 14.00

buitenyoga met vegan lunch (estella/marlies)


zaterdag 

14 sept

12.00 - 13.00

GRATIS introductiebijeenkomst yoga (info hieronder)


oktober

vrijdag 

4 okt

19.30 - 21.30

yin en yoga nidra, aarden en tot rust komen (estella)


zaterdag

12 okt

12.00 - 14.00 

buitenyoga met vegan lunch (estella/marlies)


november

 

GRATIS Introductiebijeenkomst yoga 

Docent: Estella

Zaterdag 14 september: 12.00-13.00 uur

Kosten €0,- 

Aanmelden is niet nodig, kom gewoon lekker binnenlopen. Een kopje thee staat voor je klaar

In september 2019 is er weer een introductie-uur yoga. Op dit uur kun je vrij naar binnen lopen, je vragen stellen. Samen met ons er uit komen welke yogavorm het meest geschikt is, wat yoga voor jou kan betekenen en wellicht heb je nog persoonlijke vragen die we kunnen beantwoorden. Er wordt GEEN yoga gedaan

Deze introductie-bijeenkomst is leuk voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga, voor sportieve mensen die naast hun sport yoga willen gaan doen (goed idee voor duursporters en krachtsporters!). en interessant voor mensen die juist meer interesse hebben in ontspanning, de mindfulle kant van yoga!. Yoga is gezond en dat merk je als je doorzet en steeds weer opnieuw die mat op gaat. Je bent van harte welkom. Je kunt van alles vragen over yin yoga, yang yoga, flow en poweryoga, stoelyoga, tieneryoga, kinderyoga, ouderkind yoga op locatie... 


54 zonnegroeten

Docent: Estella

Zondag 16 juni 11.30-12.45 uur

Aanmelden gewoon via fitmanager en kan nu al. Geen extra betaling

Maximaal 12 deelnemers (minimaal 5)

Voor iedereen toegankelijk, absoluut beginnersproof

Het ritueel van zonnegroeten, 108, wordt regelmatig gedaan. Vaak om iets af te sluiten of iets nieuws te beginnen. Het getal 54 is minstens zo magisch als het getal 108. En omdat 108 zonnegroeten velen afschrikt is 54 zonnegroeten misschien iets toegankelijker, en minstens zo mooi.

Hoe mooi is het om in deze donkerste periode de schaars aanwezige zon te groeten in een prachtige meditatie in beweging. Iedereen kan het. De serie is prachtig in haar eenvoud. Je bent van harte welkom om op deze vroege zondagochtend met ons mee te doen. Deze serie in deze tijd van het jaar zal je energie en warmte geven, zal je focus geven en als een geslaagde uitdaging voelen (wellicht uit je comfortzone). 

Je kunt je zelf daadwerkelijk versteld doen staan. Iedereen met een beetje basisconditie kan meedoen. Wil je tevoren een keer "oefenen"? Kom meedoen met een power- of flowyogales.