Workshops/ cursussen/events

In onderstaand rooster vind je de aanvulling op het reguliere rooster: bijzondere lessen, events binnen en buiten en cursussen. Aanmelden kan altijd via onze Yoga Me app. Wil je eerst meer info? Klik dan op de link en lees de info op de betreffende pagina.

Heb je geen Yoga Me-account en wil je toch meedoen? Of trakteer je iemand op een event/bijzondere les oid, neem dan via de mail contact op. We regelen dan verder de aanmelding. 

Meestal zal er sprake zijn van een beperkt aantal plaatsen. Meld je daarom niet te laat aan. Na betaling (via de Yoga Me app, of anders afgesproken, bevestig je pas je aanmelding!)

Kijk ook onder de tab yogaretreats voor een paar heerlijke yoga-ervaringen.


Januari

29-31 jan yogaweekend Vlieland helaas gecanceld

Maart

5 maart xl yin yoga (aanmelden via de app)

Mei/juni

yin in person: 5- weekse yin cursus 

oktober

1-3 oktober yin en wandelweekend Zuid Limburg 


 
GRATIS Introductiebijeenkomst yoga 

Docent: Estella

Zaterdag 11 januari 2020: 12.00-13.00 uur

Kosten €0,- 

Aanmelden is niet nodig, kom gewoon lekker binnenlopen. Een kopje thee staat voor je klaar

In januari 2020 is er weer een introductie-uur yoga. Op dit uur kun je vrij naar binnen lopen, je vragen stellen. Samen met ons er uit komen welke yogavorm het meest geschikt is, wat yoga voor jou kan betekenen en wellicht heb je nog persoonlijke vragen die we kunnen beantwoorden. Er wordt GEEN yoga gedaan. Ben je vooral geïnteresseerd in Mind-Walk? Ook dan ben je op deze middag van harte welkom met vragen.

Deze introductie-bijeenkomst is leuk voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga, voor sportieve mensen die naast hun sport yoga willen gaan doen (goed idee voor duursporters en krachtsporters!). en interessant voor mensen die juist meer interesse hebben in ontspanning, de mindfulle kant van yoga!. Yoga is gezond en dat merk je als je doorzet en steeds weer opnieuw die mat op gaat. Je bent van harte welkom. Je kunt van alles vragen over yin yoga, yang yoga, flow en poweryoga, stoelyoga, tieneryoga, kinderyoga, ouderkind yoga op locatie... 


54 zonnegroeten

Docent: Estella

Maandag 23 december 8.30-9.45

Aanmelden gewoon via fitmanager en kan nu al. Geen extra betaling

Maximaal 10 deelnemers (minimaal 4)

Voor iedereen toegankelijk, absoluut beginnersproof

Het ritueel van zonnegroeten, 108, wordt regelmatig gedaan. Vaak om iets af te sluiten of iets nieuws te beginnen. Het getal 54 is minstens zo magisch als het getal 108. En omdat 108 zonnegroeten velen afschrikt is 54 zonnegroeten misschien iets toegankelijker, en minstens zo mooi.

Hoe mooi is het om in deze donkerste periode de schaars aanwezige zon te groeten in een prachtige meditatie in beweging. Iedereen kan het. De serie is prachtig in haar eenvoud. Je bent van harte welkom om op deze vroege zondagochtend met ons mee te doen. Deze serie in deze tijd van het jaar zal je energie en warmte geven, zal je focus geven en als een geslaagde uitdaging voelen (wellicht uit je comfortzone). 

Je kunt je zelf daadwerkelijk versteld doen staan. Iedereen met een beetje basisconditie kan meedoen. Wil je tevoren een keer "oefenen"? Kom meedoen met een power- of flowyogales.