Nieuw:

Tieneryoga!!! Jaaa, na heel vaak "nee" gezegd te hebben op de vraag of Yoga Me ook tieneryoga heeft, kan ik nu weer "ja, natuurlijk" zeggen. In juni zijn er nog twee introductielessen en vanaf september gaan we van start. Zie de pagina tieneryoga.

------------

Vanaf dinsdag 18 april is er een vierde wekelijkse yin-voor-de -rug les op elke dinsdag einde middag (17.00-18.00). Net voor het eten, net voor de avond begint, heerlijk om eerst uit je hoofd te komen en je rug, schouders en nek soepel te maken. Een wekelijks pareltje om naar uit te kijken. Iets voor jou? Aanmelden kan in de app.

----------------

Op zaterdag 13 mei (16.00-17.30), inderdaad de dag voor moederdag geef ik een kleine moederdag-special. Dan ben jij er even uit, en kan het thuisfront nog "werken" aan een moederdag-verrassing. Het wordt een yinne les met yange elementen. Yin omdat dat vaak een behoefte is, yang omdat je niet zonder kunt (zeker als moeder). Marlies van De Plantenkeuken zorgt voor een lekkere vegan versnapering. Doe jij mee? Aanmelden gaat via de app. 

-------------

Het jaar is alweer onderweg en het yogarooster is weer flink gevuld. Heb jij wat ontspanning nodig? Meer connectie met je lichaam? Een betere balans in alles waar je mee bezig bent? Wil je wat soepeler of juist sterker worden? Gun je zelf een paar yogalessen om te proberen of wij iets voor je kunnen betekenen. En wie weet raak je net zo verknocht als velen omdat (yin) yoga een of een paar keer per week nou eenmaal heel wat toe kan voegen. Je bent in elk geval van harte welkom. 

Voor nieuwe mensen zijn er proeflessen te boeken. Voor mensen tot en met 23 jaar geldt een reductie op de lessen die je koopt. Aanmelden doe je in de 

Yoga Me-app

Voor vragen, of om even te overleggen kun je altijd even mailen of bellen. 

-----


Ga jij begin 2023 mee naar Vlieland. Op dat moment is Vlieland bijzonder geschikt voor yin: rustig, stil, alle ruimte. Kijk onder retreats voor meer info. Je bent van harte welkom mee te doen. 

------- 

Bij Yoga Me kun je naast groepsyoga- en yin-lessen ook terecht voor een privéles yoga of yin-coaching. Ook bedrijfsyoga (yin-in-business) is mogelijk.

In onze Yoga Me-app vind je het meest actuele rooster met lessen online (die zullen voorlopig blijven) en lessen in klein gezelschap in de studio. 

Wil je met yoga starten? Dit is de perfecte tijd. Het is wel duidelijk dat goed voor jezelf zorgen meer dan ooit belangrijk is om overeind te blijven. 

De tijd gaat snel, de wereld staat op z'n kop, gezondheid zit in meer dan alleen genoeg groente en fruit eten. Neem regelmatig de tijd om op je yogamat te zijn, te verstillen, te vertragen (in yin), te ontspannen en/of te bewegen met aandacht zonder dat je moet presteren (in onze fijne flowyogalessen). 

Voel je welkom om een proefles of misschien zelfs twee proeflessen te doen. En als je vragen hebt of twijfelt wat je zou kiezen? Neem gerust contact op, we denken graag mee!!


.....................


Online werken zal nooit meer helemaal verdwijnen. Het heeft zoveel voordelen en tegelijk heeft thuis werken voor veel mensen rugklachten veroorzaakt: een pijnlijke onderrug, of stijve schouders, nekklachten. We geven mede daarom een aantal wekelijkse yogalessen voor de rug. Je rug langzaam en met aandacht flexibel, sterker en wat meer positief "in the picture" plaatsen zal je zeker helpen. Wil je niet in een groep, maar meer individuele aandacht? Dat kan uiteraard in een privéles. Neem gerust contact op. 

------------


In het kader van yin-in-business breidt ons aanbod zich uit: naast het reguliere online aanbod wat je zelf kunt regelen en betalen (een mooie break in je werkdag/ werkweek) kun je ook je werkgever vragen om met ons een korting te regelen voor yogalessen die jij in je eigen tijd kunt nemen. (de meeste werkgevers hebben hier een potje voor). Ook kunnen wij een aanbod organiseren speciaal voor je bedrijf (yoga op maat, online of op locatie). In deze tijd waarin gezond leven steeds belangrijker wordt, preventief bezig zijn met een gezond lichaam en een gezonde geest, is yoga steeds meer in je bedrijf brengen een bijzonder goed en gezond idee. Neem gerust contact op om mogelijkheden te bespreken.


_______________________

Over Yoga Me:

Yoga Me is de yinste yogastudio van het Gooi. Kijk maar eens op ons rooster: er zijn bijna elke dag yin yogalessen en met regelmaat yin workshops/xl yin, yoga nidra. Genoeg om je (dagelijkse) ontspanning bij ons te halen. 

Zoek je yin yoga voor je bedrijf: zie onze pagina Yin in business.


En natuurlijk bestaat er geen yin (stilte, rust, kalm) zonder yang (dynamiek en beweging). En daarom hebben we ook een ruim yang yoga aanbod met (easy en slow) flowyoga en poweryogalessen. 


Yoga is een proces, je groeit er letterlijk van. Zowel fysiek (omdat je veel rekt en strekt en soepeler en sterker wordt), als mentaal (je concentratievermogen neemt toe, je aardt beter, je wordt rustiger, je leert ontspannen). 

Met yoga neem je uitgebreid de tijd voor je zelf, je mind en je lichaam. Dat lichaam verdient om goed verzorgd te worden want tenslotte moet je er je leven lang mee doen. En meer rust in je hoofd zal een stuk lekkerder voelen. Kom jij bij Yoga Me jouw yogaproces volgen?

Yoga Me heet Yoga Me omdat het wat ons betreft altijd over jou gaat. Jij staat of zit op de yogamat en jij volgt jouw pad! Jouw yoga is uniek! Wij zijn er om je daarin een stuk te ondersteunen, inspireren en bewuster te maken. Of dat nou bij ons in de studio in een groeps- of privéles is of op je werk (yin-in-business).

Wat ons betreft is yoga heel "down to earth", niet raar en al helemaal niet zweverig. Zo zijn wij niet en zo geven wij ook geen les. We willen jou een beetje bewuster maken van het prachtige en krachtige lichaam dat je hebt. Je hebt er maar één en daar wil je graag gezond en fit oud mee worden, dus dan kun je dat lichaam maar beter goed verzorgen en graag ook een beetje bewust. 

_________________________


"Na elke yin yogales ontsnapt mij een zucht. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb. Ik maak best veel mee de laatste tijd en mijn wekelijkse yogalessen helpen mij hier zeker doorheen. Dus dikke dank je wel hiervoor."

"Yoga Me heeft een fijne sfeer, vriendelijke docenten, rust, kundige lessen. Ik voel me in goede handen. En er valt genoeg te kiezen, wat een fijn rooster!!"

______________________

Yoga Me is er voor jou!

- onze groepen zijn niet te groot maar onze aandacht en enthousiasme juist wel. Wil je niet in een groep yoga doen, dan kun je altijd een afspraak maken voor een privéles.

- doordat we met strippenkaarten werken betaal je alleen voor de lessen die je daadwerkelijk volgt. Geen abonnementen of inschrijfgeld, geen contracten, geen opzegtermijnen.

- alle docenten zijn goed opgeleid, doen zelf regelmatig bijscholingen en zijn altijd op zoek om zelf geïnspireerd te blijven. Dat maakt dat onze lessen fris en afwisselend zijn. We willen jou graag aansteken met ons enthousiasme voor yoga en laten voelen hoeveel goeds yoga voor jou kan betekenen. 

- heb je het beeld dat yoga iets zweverigs is? Nou nee, ik kan wel stellen dat al onze docenten met beide voeten op de grond staan en ook weten hoe belangrijk dat is, goede gronding. Vanuit deze basis geven wij les, de yinne en de yange yogalessen. 


Wij geven in onze studio groepslessen. Voor privélessen, groepslessen in een besloten groep, of yin-in-business kun je apart afspraken maken. We plannen graag een datum en tijd met jou.  

De studio van Yoga Me is te huur voor yogagerelateerde activiteiten. Neem daarover gerust contact op.

Yoga Me is ook op facebook. Like de YM pagina om nog makkelijker en sneller op de hoogte te blijven. 

Yoga Me is onderdeel van Bivag Locator/YinAcademy.