NIEUW: vanaf nu kun je ook een strippenkaart kopen om alleen de online lessen mee te doen. Je krijgt dan 12 online lessen voor dezelfde prijs als 10 live en online lessen. Mocht je ver weg wonen en mee willen doen maar toch niet naar de studio kunnen komen dan is dit een fijne kaart voor jou. Mocht je door omstandigheden in deze tijd liever vanuit huis de lessen volgen, dan is deze kaart ook een mooie gelegenheid. Heb je tevoren vragen, twijfels, drempels? Schroom niet even te bellen, te mailen of na een les wat advies te vragen. 


En jaaa, ik mag weer yogalessen geven op Vlieland. Afgelopen jaar voelde dat weekend als een hele week vakantie. Ga jij dit keer mee? Zie deze link.


OM JE AAN TE MELDEN:

Vanaf nu meld je je aan voor onze digitale en live lessen via onze Yoga Me-app

Onder deze link vind je een uitgebreide handleiding hoe je de app invult, installeert op je telefoon en/of laptop. Ook de "spelregels" mbt online lessen, annuleren lessen en dergelijke vind je op deze pagina. Schroom niet contact op te nemen bij vragen, problemen en dergelijke. 

Vóór deze bijzondere tijd, half maart, hebben we van de studio weer een mooie serene ruimte gemaakt waar je echt tot rust kunt komen. Daar zijn is er nog niet echt veel van gekomen maar dat komt heus goed.

Het meest actuele rooster vind je onder de paarse button rooster (scroll naar beneden). Vanaf half augustus hopen we weer alle lessen te kunnen geven volgens het rooster op deze website, dit zie je tzt ook in de Yoga Me app verschijnen.  


REGELS WANNEER JE NAAR DE STUDIO KOMT

Kom je naar een les in de studio? Gebruik je gezonde verstand!! Kom dus niet als je ziek bent of dat net bent geweest. Neem een eigen yogamat mee (Ja, dit is de tijd om jezelf te trakteren op een eigen yogamat). Was voor je komt goed je handen en houd vooral ook rekening met de andere yogi's. Iedereen heeft een eigen verhaal, mening en manier van omgaan in deze tijd; houdt daar alsjeblieft rekening mee. 

-------------

Over Yoga Me:

Yoga Me is de yinste yogastudio van het Gooi. Kijk maar eens op ons rooster: er zijn bijna elke dag yin yogalessen en met regelmaat yin workshops/xl yin, yoga nidra. Genoeg om je (dagelijkse) ontspanning bij ons te halen. 

Zoek je yin yoga voor je bedrijf: zie onze pagina Yin in business.


En natuurlijk bestaat er geen yin (stilte, rust, kalm) zonder yang (dynamiek en beweging). En daarom hebben we ook een ruim yang yoga aanbod met (easy en slow) flowyoga en poweryogalessen. 


Yoga is een proces, je groeit er letterlijk van. Zowel fysiek (omdat je veel rekt en strekt en soepeler en sterker wordt), als mentaal (je concentratievermogen neemt toe, je aardt beter, je wordt rustiger, je leert ontspannen). 

Met yoga neem je uitgebreid de tijd voor je zelf, je mind en je lichaam. Dat lichaam verdient om goed verzorgd te worden want tenslotte moet je er je leven lang mee doen. En meer rust in je hoofd zal een stuk lekkerder voelen. Kom jij bij Yoga Me jouw yogaproces volgen?

Yoga Me heet Yoga Me omdat het wat ons betreft altijd over jou gaat. Jij staat of zit op de yogamat en jij volgt jouw pad! Jouw yoga is uniek! Wij zijn er om je daarin een stuk te ondersteunen, inspireren en bewuster te maken. Of dat nou bij ons in de studio in een groeps- of privéles is of op je werk (yin-in-business).

Wat ons betreft is yoga heel "down to earth", niet raar en al helemaal niet zweverig. Zo zijn wij niet en zo geven wij ook geen les. We willen jou een beetje bewuster maken van het prachtige en krachtige lichaam dat je hebt. Je hebt er maar één en daar wil je graag gezond en fit oud mee worden, dus dan kun je dat lichaam maar beter goed verzorgen en graag ook een beetje bewust. 

-------------------

Yoga Me voor jou:

Er zijn lessen voor iedereen. Voor mensen die intensief sporten, voor fitte mensen of minder fitte mensen. Jong, 50+ of ouder, leeftijd maakt voor ons niet uit. Voor mensen die van dynamiek houden of voor mensen die in yoga juist en vooral de ontspanning zoeken (yin yoga). En voor nieuwsgierige beginnelingen organiseren we een aantal keer per jaar een compacte introductiebijeenkomst


"Na elke yin yogales ontsnapt mij een zucht. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb. Ik maak best veel mee de laatste tijd en mijn wekelijkse yogalessen helpen mij hier zeker doorheen. Dus dikke dank je wel hiervoor."

"Yoga Me heeft een fijne sfeer, vriendelijke docenten, rust, kundige lessen. Ik voel me in goede handen. En er valt genoeg te kiezen, wat een fijn rooster!!"


Yoga Me is er voor jou!

- onze groepen zijn niet te groot maar onze aandacht en enthousiasme juist wel. Wil je niet in een groep yoga doen, dan kun je altijd een afspraak maken voor een privéles.

- doordat we met strippenkaarten werken betaal je alleen voor de lessen die je daadwerkelijk volgt. Geen abonnementen of inschrijfgeld, geen contracten, geen opzegtermijnen.

- spontaan langskomen voor een proefles mag. Wil je advies over een les of heb je een vraag? Mail naar estella@yoga-me.nl of bel 06-13911936.

- alle docenten zijn goed opgeleid, doen zelf regelmatig bijscholingen en zijn altijd op zoek om zelf geïnspireerd te blijven. Dat maakt dat onze lessen fris en afwisselend zijn. We willen jou graag aansteken met ons enthousiasme voor yoga en laten voelen hoeveel goeds yoga voor jou kan betekenen. 

- heb je het beeld dat yoga iets zweverigs is? Nou nee, ik kan wel stellen dat al onze docenten met beide voeten op de grond staan en ook weten hoe belangrijk dat is, goede gronding. Vanuit deze basis geven wij les, de yinne en de yange yogalessen. 


Wij geven in onze studio groepslessen. Voor privélessen, groepslessen in een besloten groep, of bedrijfsyoga kun je apart afspraken maken. We plannen graag een datum met jou.  

De studio van Yoga Me is te huur voor yogagerelateerde activiteiten. Neem daarover gerust contact op.

Yoga Me is ook op facebook. Like de YM pagina om nog makkelijker en sneller op de hoogte te blijven. 

Yoga Me is onderdeel van Bivag Locator/YinAcademy.