Nieuwsbrief

Onderstaand vind je de laatst verstuurde nieuwsbrief. Wil jij in de toekomst ook nieuwsbrieven ontvangen (maximaal 1 per maand) stuur dan een mail naar info@yoga-me.nl.

begin juli 2018

Yoga Me 5.0 (of is het 6.2, ik ben de tel kwijt)
            
Mijn weg is die van een autodidact. Zo vind ik mijn manier om Yoga Me steeds professioneler te maken. Dat gaat met vallen en opstaan. Er schoot mij het inzicht te binnen, dat ik inmiddels durf te vallen en daarmee of daardoor mezelf kan ontwikkelen. Meer dan ooit. Dank vast voor het lezen van onderstaand epistel. 
            
Dit is een belangrijke nieuwsbrief met de link naar de website om een account aan te maken bij fitmanager. Het programma waarmee ik vanaf nu werk zodat jij als klant “lid” kunt worden van Yoga Me, je kaarten via Ideal kunt aanschaffen en je zelf kunt registreren/aanmelden voor alle yogalessen op het reguliere rooster. Lees dus ajb even door!!!!
            
Wellicht heb je inmiddels al via de mail een uitnodiging van mijn fitmanager gekregen om een account aan te maken. Het gaat allemaal het snelst werken als je meteen je account activeert en echt op die manier aan gaat melden voor de yin- en yang yogalessen. Hoe meer mensen dit gaan doen, hoe makkelijker het gaat worden. Overigens geldt die fitmanager alleen nog voor de gewone yogalessen, alle extra’s gaan nu nog op de ouderwetse manier.
            
Onder dit stukje staan ook nog wat leuke zomeryoga-activiteiten (ook buiten), dus haak niet te snel af.

            
FITMANAGER, WAT VRAAG IK VAN JOU:
Het is me gelukt. Althans daar ga ik van uit. Vanaf 1 juli werken we met fitmanager. In eerste instantie alleen voor alle yin en yang yogalessen, de extra’s gaan nog op de ouderwetse manier (de events binnen en buiten, tiener, ouderkindyoga etc).
Er is uiteraard een overgangsperiode. Mijn geldtrommeltje en kaartenbakje blijven bestaan. Maar als jouw kaart op is bestel je vanaf nu een nieuwe via fitmanager (zie stappen hieronder). Je bestaande kaart is al in het systeem ingevoerd. Je reserveert dus nu al je les via fitmanager. Als we uit de overgangsperiode zijn (zo ergens in september vermoed ik) kun je dus altijd zien of er nog plek is in een les, of dat een les bijvoorbeeld rustig is of juist lekker druk. Maar net waar je zin in hebt. Heb je je opgegeven voor een les en kun je toch niet, dan MOET je je zelf ook          afmelden anders kost het je een strip (bij strippenkaart). Heb je een passepartout dan zou je het kunnen vergeten, maar wil ik je toch vragen hier consequent in te zijn. Het is jammer als jouw mat dan niet naar iemand anders kan gaan. Uiteindelijk gaat het allemaal gemakkelijker worden. Kom je er niet uit, zie je iets wat niet klopt, is er een “kinderziekte” meldt het dan alsjeblieft, des te sneller loopt alles van zelf.
            
Om een account aan te maken (stap 1) ga je naar
https://club.fitmanager.com/signup/1170 of je zoekt de app op je telefoon (appstore bij apple of google playstore bij android) . Voordeel van de app is dat je maar 1 x hoeft in te loggen, dat blijft daarna staan. Als je een account aangemaakt hebt, volgt het vanzelf en heb je een Yoga Me fitmanager app op je telefoon!! Er word je gevraagd je naam, telefoonnummer en email op te geven en er word je gevraagd  te betalen om een les te boeken….
            
Heb je nog geen fitmanagermail van mij gehad:

            
ga via deze link (https://club.fitmanager.com/signup/1170) naar de fitmanager van Yoga Me (dat is deze link).

 1. maak een account aan door je gegevens in te vullen (naam, mail en telefoonnummer is voldoende)     
 2. kom je naar een les, koop dan eerst een proefles (eenmalig), losse les, strippenkaart of passepartout     
 3. boek je eigen les      
 4. kom lekker naar yoga om weer te relaxen     
 5. kun je onverhoopt niet, meld je dan ook altijd af, anders kost het je een strip     
 6. kun je onverhoopt niet en heb je een passepartout, meld je dan ook af. Je houdt dan geen mat bezet, waar iemand anders wellicht graag op wil!!!

Heb je wel al een fitmanager-mail van mij gehad:

 1. vul je accountgegevens aan of corrigeer je gegevens  
 2. heb je geen kaart meer, ga dan naar stap 3 van hierboven en volg de overige stappen


Heb je wel al een mail van mij gehad en je hebt al wel een kaart, dan staan die kaartgegevens bij je account (hoeveel strippen je nog hebt, of hoe lang je passepartout nog geldig is) Je checkt ook of je gegevens kloppen/ compleet zijn en je boekt een les. Is je kaart op, zie dan de stappen hierboven.


Ook belangrijk:

 • in de zomervakantie (geen les van 2-26 augustus) zet ik alle kaarten voor 24 dagen op pauze. Je kunt dus gerust een kaart  aanschaffen. Eerlijkheid duurt het langst.     
 • ochtendlessen van 9.00 of 9.30 kun je cancelen tot 1 uur tevoren, ALLE andere lessen tot 3 uur tevoren       
 • Yoga Me heeft vanaf nu ook een nieuw rekeningnummer. Van ING naar TRIODOS!!!!! Verander evt het standaard rekeningnummer naar TRIODOS. Dit is ook geen Estella Derkx-rekening meer maar een Yoga Me rekening. Zie voor het nummer de website.     
 • Bij alle lessen sta ik zelf nog als docent. De anderen toevoegen komt op een later moment.     
 • De overige yogalessen of speciale activiteiten gaan of ergens in juli of in september (of nog later) over. Dat bijt elkaar niet.      
 • Meld mij alsjeblieft als er iets niet blijkt te kloppen, je iets geks tegen komt, er niet uitkomt etc. Je helpt mij daar enorm mee. Al doende leer ik, en heeft iedereen daar profijt van.   
 • Vanaf 1 augustus aanstaande worden de prijzen van alle yogalessen iets verhoogd. Die info vind je later op de website.

 • En dan nu weer over naar de yoga:

   
Omdat het zo geweldig is, en zo’n succes, lekker, mooi, vakantie-achtig gaan we voor een derde keer voor yoga en vegan lunch naar Marlies van De Serre (Land en Boschzigt). Dit keer op 20 juli (11.30-13.30) en dit keer geef ik een yin yogales. Meedoen? Graag aanmelden via estella@yoga-me.nl en betalen is definitief reserveren. Er zijn maximaal 14 matten (lunchstoelen) en kosten zijn €19,50. (graag eerst aanmelden voor je betaalt!)
            
Op zaterdagmiddag 14 juli gaan we als experiment en omdat het heel raar is, en eigenlijk niet kan, en gek is (of te gek is) een
bieryogales organiseren. We maken een easy flow les, lekker biertje voor je neus of in je hand, een down dog, een krijger, een balans etc etc. Just to have some fun. Niet dat bierloze yoga geen fun is, maar om de zomer/het leven/onze passie voor yoga te vieren. Eenmalig, dus niet nog een keer (op korte termijn dan). Doe jij mee? 14 juli,    16.00-17.00, kosten €12,- inclusief biertje en borrelhap. Mail estella@yoga-me.nl.    
            
Op zaterdag 30 juni, 7, 14 en 21 juli is er weer
yin yoga. Ik heb tussen alle bedrijvigheid in 4 yinlessen gemaakt rond het thema zomeryin: hart en dunne darm meridiaan, het element vuur, en alle houdingen die daar bij gaan passen. Laat je verrassen. De lessen zijn gewoon met kaart of als losse les toegankelijk.
            
Het
zomerrooster (23 juli tm 2 september) staat op de site. Heb je tijd om in de zomer wat vaker te komen of toch eindelijk die proefles te doen of samen met je zoon of dochter een les te komen nemen, dat kan. Er zijn ruim drie        weken geen les, daarbuiten zo veel mogelijk wel. Een eenmalige proefles is als altijd €5,- (zie hierboven, maak een account aan via de link), een zoon of dochter kan mee op jouw strippenkaart (meld het altijd dan kan ik dat waarschijnlijk handmatig wijzigen, moet ik nog uitvinden), en vaker komen is altijd leuk/fijn! 
            
Op dinsdagochtend 24 juli (10-11 uur) organiseer ik een extra familie yogales. Uiteraard thema vakantie/zee/zon/strand. Opgeven graag uiterlijk zaterdag de 21 e. Kinderen tussen 5 en 12 zijn van harte welkom. Ik ga zorgen dat het voor iedereen leuk is, met acroyoga-elementen, en zo meer. Kosten €13,50 met 1, €18,50 met 2 kinderen.  Minimaal 6 duo’s, maximaal 9.
            
En dan komt er ook weer een nazomer. Vanaf 3 september is het rooster weer als vanouds. We zijn dan echt de YINSTE YOGASTUDIO VAN HET GOOI. Iets wat ik heel graag wou/wil: elke dag gelegenheid om te komen          yinnen (uiteraard blijft er genoeg yang aanbod) inclusief yin50+, basicyin en zaterdagse yinspecials (vanaf september een maand door mij en een maand door Barbara, we wisselen af, ook qua thema’s). Nieuwe data voor
ouderkind yoga staan weer op de site, data voor acroyoga plan ik binnenkort weer met Carry, een xl yin yogales is er op zondag 7 oktober.
            
Wil je niet meer op mijn mailinglijst en deze nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Wil je je dan afmelden met de “unsubscribe”knop onder aan deze brief? Mocht je daar spijt van krijgen dan kun je je altijd opnieuw weer aanmelden.
            
 Ik wens jou een heel fijne verwarmende zomer. Vul je hart met mooie ervaringen, zoek stille natuur op als er gelegenheid voor is, beweeg op een manier die bij jou past (want bewegen hoort bij het vuurelement van de zomer), en doe deze zomer misschien eens iets anders dan anders (verleg je grenzen, wie weet waar je terecht komt). Geniet van het leven.
Namasté
estellaYoga Me 5.0 (of is het 6.2, ik ben de tel kwijt)
            
            Mijn weg is die van een autodidact. Zo vind ik mijn manier om Yoga             Me steeds professioneler te maken. Dat gaat met vallen en opstaan.             Er schoot mij het inzicht te binnen, dat ik inmiddels durf te             vallen en daarmee of daardoor mezelf kan ontwikkelen. Meer dan             ooit. Dank vast voor het lezen van onderstaand epistel. 
            
            Dit is een belangrijke nieuwsbrief met de link naar de website om             een account aan te maken bij fitmanager. Het programma waarmee ik             vanaf nu werk zodat jij als klant “lid” kunt worden van Yoga Me, je             kaarten via Ideal kunt aanschaffen en je zelf kunt             registreren/aanmelden voor alle yogalessen op het reguliere             rooster. Lees dus ajb even door!!!!
            
            Wellicht heb je inmiddels al via de mail een uitnodiging van mijn             fitmanager gekregen om een account aan te maken. Het gaat allemaal             het snelst werken als je meteen je account activeert en echt op die             manier aan gaat melden voor de yin- en yang yogalessen. Hoe meer             mensen dit gaan doen, hoe makkelijker het gaat worden. Overigens             geldt die fitmanager alleen nog voor de gewone yogalessen, alle             extra’s gaan nu nog op de ouderwetse manier.
            
            Onder dit stukje             staan ook nog wat leuke zomeryoga-activiteiten (ook buiten), dus             haak niet te snel af.

            
FITMANAGER, WAT VRAAG IK VAN JOU:
Het is me gelukt. Althans daar ga ik van uit. Vanaf 1             juli werken we met fitmanager. In eerste instantie alleen voor alle             yin en yang yogalessen, de extra’s gaan nog op de ouderwetse manier             (de events binnen en buiten, tiener, ouderkindyoga etc).
            Er is uiteraard een overgangsperiode. Mijn geldtrommeltje en             kaartenbakje blijven bestaan. Maar als jouw kaart op is bestel je             vanaf nu een nieuwe via fitmanager (zie stappen hieronder). Je             bestaande kaart is al in het systeem ingevoerd. Je reserveert dus             nu al je les via fitmanager. Als we uit de overgangsperiode zijn             (zo ergens in september vermoed ik) kun je dus altijd zien of er             nog plek is in een les, of dat een les bijvoorbeeld rustig is of             juist lekker druk. Maar net waar je zin in hebt. Heb je je             opgegeven voor een les en kun je toch niet, dan MOET je je zelf ook             afmelden anders kost het je een strip (bij strippenkaart). Heb je             een passepartout dan zou je het kunnen vergeten, maar wil ik je             toch vragen hier consequent in te zijn. Het is jammer als jouw mat             dan niet naar iemand anders kan gaan. Uiteindelijk gaat het             allemaal gemakkelijker worden. Kom je er niet uit, zie je iets wat             niet klopt, is er een “kinderziekte” meldt het dan alsjeblieft, des             te sneller loopt alles van zelf.
            
            Om een account aan te maken (stap 1) ga je naar
https://club.fitmanager.com/signup/1170 of je zoekt de app op je telefoon             (appstore bij apple of google playstore bij android) . Voordeel van             de app is dat je maar 1 x hoeft in te loggen, dat blijft daarna             staan. Als je een account aangemaakt hebt, volgt het vanzelf en heb             je een Yoga Me fitmanager app op je telefoon!! Er word je gevraagd             je naam, telefoonnummer en email op te geven en er word je gevraagd             te betalen om een les te boeken….
            
            Heb je nog geen             fitmanagermail van mij gehad:

            

ga via deze link (https://club.fitmanager.com/signup/1170) naar de             fitmanager van Yoga Me (dat is deze link).

 1. maak                  een account aan door je gegevens in te vullen (naam, mail en                  telefoonnummer is voldoende)
 2.              
 3. kom je                  naar een les, koop dan eerst een proefles (eenmalig), losse                  les, strippenkaart of passepartout
 4.              
 5. boek je                  eigen les
 6.              
 7. kom                  lekker naar yoga om weer te relaxen
 8.              
 9. kun je                  onverhoopt niet, meld je dan ook altijd af, anders kost het je                  een strip
 10.              
 11. kun je                  onverhoopt niet en heb je een passepartout, meld je dan ook                  af. Je houdt dan geen mat bezet, waar iemand anders wellicht                  graag op wil!!!

Heb             je wel al een fitmanager-mail van mij gehad:

 1. vul je                  accountgegevens aan of corrigeer je gegevens
 2.              
 3. heb je                  geen kaart meer, ga dan naar stap 3 van hierboven en volg de                  overige stappen


Heb je wel al een mail van mij gehad en je             hebt al wel een kaart, dan staan             die kaartgegevens bij je account (hoeveel strippen je nog             hebt, of hoe lang je passepartout nog geldig is)
            Je checkt ook of je gegevens kloppen/ compleet zijn en je boekt een             les. Is je kaart op, zie dan de stappen hierboven.


Ook belangrijk:

 • in de                  zomervakantie (geen les van 2-26 augustus) zet ik alle kaarten                  voor 24 dagen op pauze. Je kunt dus gerust een kaart                  aanschaffen. Eerlijkheid duurt het langst
 •              
 • ochtendlessen                  van 9.00 of 9.30 kun je cancelen tot 1 uur tevoren, ALLE                  andere lessen tot 3 uur tevoren.
 •              
 • Yoga Me                  heeft vanaf nu ook een nieuw rekeningnummer. Van ING naar                  TRIODOS!!!!! Verander evt het standaard rekeningnummer naar                  TRIODOS. Dit is ook geen Estella Derkx-rekening meer maar een                  Yoga Me rekening. Zie voor het nummer de website.
 •              
 • Bij                  alle lessen sta ik zelf nog als docent. De anderen toevoegen                  komt op een later moment.
 •              
 • De                  overige yogalessen of speciale activiteiten gaan of ergens in                  juli of in september (of nog later) over. Dat bijt elkaar                  niet.
 •              
 • Meld                  mij alsjeblieft als er iets niet blijkt te kloppen, je iets                  geks tegen komt, er niet uitkomt etc. Je helpt mij daar enorm                  mee. Al doende leer ik, en heeft iedereen daar profijt van.
 •              
 • Vanaf 1                  augustus aanstaande worden de prijzen van alle yogalessen iets                  verhoogd. Die info vind je later op de website.

 
            En dan nu weer             over naar de yoga:

            
Omdat het zo geweldig is, en zo’n succes, lekker,             mooi, vakantie-achtig gaan we voor een derde keer voor yoga en vegan lunch naar Marlies             van De Serre (Land en Boschzigt). Dit keer op 20 juli (11.30-13.30)             en dit keer geef ik een yin yogales. Meedoen? Graag aanmelden via estella@yoga-me.nl en betalen is definitief             reserveren. Er zijn maximaal 14 matten (lunchstoelen) en kosten             zijn €19,50. (graag eerst aanmelden voor je betaalt!)
            
            Op zaterdagmiddag 14 juli gaan we als experiment en omdat het heel             raar is, en eigenlijk niet kan, en gek is (of te gek is) een
bieryogales             organiseren. We maken een easy flow les, lekker biertje voor je             neus of in je hand, een down dog, een krijger, een balans etc etc.             Just to have some fun. Niet dat bierloze yoga geen fun is, maar om             de zomer/het leven/onze passie voor yoga te vieren. Eenmalig, dus             niet nog een keer (op korte termijn dan). Doe jij mee? 14 juli,             16.00-17.00, kosten €12,- inclusief biertje en borrelhap. Mail estella@yoga-me.nl.

            
            
            
            
            
            
            
            
            
            Op zaterdag 30 juni, 7, 14 en 21 juli is er weer
yin yoga. Ik heb             tussen alle bedrijvigheid in 4 yinlessen gemaakt rond het thema             zomeryin: hart en dunne darm meridiaan, het element vuur, en alle             houdingen die daar bij gaan passen. Laat je verrassen. De lessen             zijn gewoon met kaart of als losse les toegankelijk.
            
            Het
zomerrooster (23 juli tm             2 september) staat op de site. Heb je tijd om in de zomer wat vaker             te komen of toch eindelijk die proefles te doen of samen met je             zoon of dochter een les te komen nemen, dat kan. Er zijn ruim drie             weken geen les, daarbuiten zo veel mogelijk wel. Een eenmalige             proefles is als altijd €5,- (zie hierboven, maak een account aan             via de link), een zoon of dochter kan mee op jouw strippenkaart (meld             het altijd dan kan ik dat waarschijnlijk handmatig wijzigen, moet             ik nog uitvinden), en vaker komen is altijd leuk/fijn! 
            

            Op dinsdagochtend 24 juli (10-11 uur) organiseer ik een
extra familie yogales. Uiteraard             thema vakantie/zee/zon/strand. Opgeven graag uiterlijk zaterdag de             21 e. Kinderen tussen 5 en 12 zijn van harte welkom. Ik             ga zorgen dat het voor iedereen leuk is, met acroyoga-elementen, en             zo meer. Kosten €13,50 met 1, €18,50 met 2 kinderen.  Minimaal             6 duo’s, maximaal 9.
            
            En dan komt er ook weer een nazomer. Vanaf 3 september is het             rooster weer als vanouds. We zijn dan echt de YINSTE YOGASTUDIO VAN HET GOOI.             Iets wat ik heel graag wou/wil: elke dag gelegenheid om te komen             yinnen (uiteraard blijft er genoeg yang aanbod) inclusief yin50+,             basicyin en zaterdagse yinspecials (vanaf september een maand door             mij en een maand door Barbara, we wisselen af, ook qua thema’s).             Nieuwe data voor
ouderkind yoga staan weer             op de site, data voor acroyoga plan ik binnenkort weer met Carry,             een xl yin yogales is er op             zondag 7 oktober.
            

            
            Wil je niet meer op mijn mailinglijst en deze nieuwsbrieven niet             meer ontvangen? Wil je je dan afmelden met de “unsubscribe”knop             onder aan deze brief? Mocht je daar spijt van krijgen dan kun je je             altijd opnieuw weer aanmelden.
            
            Ik wens jou een heel fijne verwarmende zomer. Vul je hart met mooie             ervaringen, zoek stille natuur op als er gelegenheid voor is,             beweeg op een manier die bij jou past (want bewegen hoort bij het             vuurelement van de zomer), en doe deze zomer misschien eens iets             anders dan anders (verleg je grenzen, wie weet waar je terecht             komt).
            Geniet van het leven.
            Namasté
            estella