Buitenyoga met vegan lunch


Op en top gezond voor je binnenkant en je buitenkant. Buiten zijn is heerlijk, je darmen trakteren op een gezonde en met aandacht gemaakte lunch doet je binnenkant ook goed. 

Data voor het 2022 zijn vrijdag 10 juni, 8 juli en zaterdag 16 juli, vrijdag 2 september en zaterdag 24 september, telkens van 11.30-14.00 uur en op de locatie bij Kas&Co, naast intratuin in Kortenhoef. 

Je boekt deze buitenyoga's op onze Yoga Me app. Neem je iemand mee? Stuur even een mail, dan regelen we de extra aanmelding ook. Is het een verrassing voor je introducé(e)? je kunt in de app ook voor 2 of meer mensen boeken en betalen. 

De buitenyoga is altijd yin yoga. De lunch wordt 100% vegan gemaakt door Marlies van De Plantenkeuken. 
Yin buiten is extra speciaal, sensitiever, zintuiglijker dan binnen. Het eten is kleurrijk, zo vers mogelijk, inspirerend.

Marlies is de kok waar ik al een aantal jaren mee samenwerk als ik buitenyoga's organiseer. Marlies kookt heerlijk, enorm creatief en 100% plantaardig. Het is altijd een gezond vegan feestje, ook voor niet vegans. 

We picknicken in een mooie tuin bij Kortenhoef, maken het ons comfortabel en vooral gezellig. Adres en dergelijke ontvang je na aanmelding. Heb je tevoren vragen? Bel of mail gerust.